logo

Topfokker Provincie Groningen

De verenigingen PKV Muntendam e.o., Fivelshow Appingedam en WPKC Winschoten organiseren samen de competitie “Topfokker Provincie Groningen”. De leden van deze verenigingen kunnen gratis aan deze competitie deelnemen. De volgende diergroepen kunnen ingeschreven worden:

  • Hoenders
  • Dwerghoenders
  • Konijnen

De puntentelling voor de competities werkt als volgt. De deelnemer wijst tijdens het inkooien vier dieren van een diergroep – ongeacht ras, kleur of geslacht – aan die deelnemen. De punten van de vier dieren worden van alle drie shows getotaliseerd. De deelnemer met het hoogste aantal punten is de winnaar. Het is dus belangrijk dat de deelnemers hun dieren op alle drie tentoonstellingen van de drie deelnemende verenigingen inzenden.

De prijsuitreiking is tijdens de show van die vereniging die als laatste van een seizoen de show houdt. De winnaars krijgen dan een fraaie herinnering uitgereikt.

 

Topfokker 2018

De eindstand van de competitie voor “Topfokker 2018” is bekend en kan worden ingezien door te klikken op eindstand Topfokker Provincie Groningen 2018

 

De winnaars 2018 op een rij!

H.S. Commies
Topfokker konijnen (766 pt.)

H. Lieth
Topfokker hoenders 2018 (766 pt.)

A. Oudhoff – Zijl
Topfokker dwerghoenders 2018 (759 pt.)

J. Wever
Topfokker dwerghoenders 2018 (759 pt.)

K. Veen
Topfokker kwartels 2018 (764 pt.)

J.Buze
Topfokker sierduiven 2018 (761 pt.)