logo

Tentoonstelling WPKC 2018

Op 28 en 29 september 2018 vindt de jaarlijkse tentoonstelling van de WPKC in de Eurohal bij hotel v.d. Valk in Zuidbroek plaats. Dit is de eerste kleindiertentoonstelling in het Noorden. Voor het eerst in 40 jaar is de tentoonstelling uitsluitend op vrijdag en zaterdag en is de zondag vervallen. Dit besluit is genomen vanwege  alle nieuwe regels voor dierenwelzijn en om inzenders tegemoet te komen die om principiële redenen hun dieren niet op zondag op een tentoonstelling aanwezig willen hebben en/of ophalen.

 

De WPKC-show is een open tentoonstelling voor hoenders en dwerghoenders, watervogels, siergevogelte, oorspronkelijke duivensoorten, konijnen, cavia’s, serama’s en sierduiven. Daarbij is de district show voor de Welsumerclub, Barnevelderclub, Nederlandse Speciaalclub voor Duitse Hoenderrassen, Nederlandse Leghorn Club, Hollandse krielenfokkers club, Vechthoendersfokkersvereniging Nederland, Nederlandse Hangoor Dwergen Club, Nederlandse Kleurduiven liefhebbers Vereniging, Nederlandse DFKP, Meeuwenclub en de clubshow v/d G.P.C. Ook is het de Provinciale Bondsshow Groningen van de KLG en NBS.

 

De sluitingsdatum voor het inschrijven van de dieren is 10 september 2018. U wordt van harte uitgenodigd uw dieren in te schrijven een de tentoonstelling te bezoeken. Ook als u geen dieren inschrijft, bent u als bezoeker van harte welkom!

 

Alle informatie over de open tentoonstelling WPKC 2018 staat hieronder en kan worden ingezien door op de betreffende link te klikken:

Vraagprogramma open tentoonstelling WPKC 2018

Inschrijfformulier open tentoonstelling WPKC 2018