Aanmeldformulier


  Bij een fokkersnummer voor seniorleden KLN of NBS hoort tevens een abonnement op het Kleindier Magazine (slechts één per gezin.) Jeugdleden zijn leden t/m 16 jaar zijn niet verplicht een abonnement te nemen, mag uiteraard wel.
  Fokkersnummer heeft u nodig om in te kunnen zenden op een tentoonstelling en voor het bestellen van ringen en tatoeëren van konijnen.

  Met de onderstaande checkbox geef je WPKC een machtiging om van het bovengenoemde IBAN-nummer uw contributie af te schrijven.

  Incasso bevestiging

  Contributie 2023

  Lidmaatschap WPKC: seniorleden betalen € 15 per kalenderjaar en jeugdleden (jeugdleden zijn leden tot 18 jaar) € 6 per kalenderjaar. De contributie voor 2023 moet uiterlijk 31 maart 2023 betaald zijn.
  Leden die een papierenversie van de Kroniek willen ontvangen, betalen daarvoor € 15 per jaar. Dit bedrag moet gelijktijdig met de de contributie worden betaald.

   

  Deelname shows, ringen en tatoeëren

  Voor deelname aan shows en het ringen en tatoeëren van uw dieren hebt u een fokkersnummer van de KLN nodig. Voor meer informatie zie de website van de KLN.

   

  Sierduiven

  Om ringen te kunnen bestellen en sierduiven te kunnen insturen op een tentoonstelling hebt u een fokkersnummer nodig. Voor meer informatie zie de website van de NBS.

  Winschoter Pluimvee en Konijnenclub